1117 Budapest, Alíz u. 6A   6/12.                     BEJELENTKEZÉS: +30 868 2028

RÓLAM

Vizsolyi Kinga vagyok, közel két évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező kozmetikus, diplomás szakoktató. Alaptermészetemmel összhangban mindig elsődleges célomnak tekintettem, hogy segítsek a hozzám forduló embereknek, szebbé varázsoljam mindennapjaikat.

A szépségipar alig követhető fejlődése nélkülözhetetlenné teszi - számomra is - a folyamatos továbbképzést, ugyanakkor a divatos trendek/kezelések ismeretén túl elengedhetetlen a szakmai alapok elmélyült ismerete. Ez a meggyőződésem inspirált arra, hogy posztgraduális képzés keretében kozmetikus szakoktatói diplomát szerezzek a Pécsi Tudományegyetemen.

A magammal és munkám minőségével szemben támasztott magas szintű elvárásom ösztönzött arra is, hogy fáradhatatlanul kutassak egy olyan professzionális kozmetikai termékcsalád után, amely megbízhatóan és kompromisszumok nélkül képes eleget tenni a legkomolyabb elvárásoknak - ezért választottam végül a 

MESOTICA termékcsalád kozmetikumait.

A MESOTICA a világon elsőként megalkotott egy innovatív, peptid központú termékcsaládot, ahol az intelligens peptidekkel hatékonyan aktiválja az öregedő bőr önmegújító folyamatait. Használatának kimagasló eredményessége leginkább az anti-aging kezelések, a pigmentfolt elhalványítás, a rosacea valamint hegkezelés megdöbbentő eredményeiben érhető tetten.

A kezelés hatására már az első néhány hét után
szemmel látható és tartós bőrkép javulás
figyelhető meg.

A felelősség ugyanakkor kettős: kozmetikusként csak a folyamat egy részére van ráhatásom - nagyon sok múlik Önön is!

Nem lehet eléggé hangsúlyozni a mindennapi otthoni bőrápolás fontosságát, hiszen csak így remélhető tartós siker!

Magam részéről mindent elkövetek, hogy az egyedi protokoll alapján végzett, s minden esetben az adott bőr számára legoptimálisabb hatóanyagokkal és eljárásokkal végrehajtott kezelés során az Ön bőre valóban újra megteljen tápanyagokkal, s ezáltal megfiatalodjon.

Sok szeretettel várom igényes, szépülni és testileg-lelkileg feltöltődni vágyó vendégeimet a nyugalom szigetén, Budán, a XI. kerületben működő kozmetikámban.